Business Opportunity
Slide background
Slide background
Slide background

Events And News


Why Royal Expert


  • Our Expertise

    All Royal Expert White products are environmentally friendly from harnessing the benefits of natural ingredients right down to its packaging made from bio-degradable plastic. Royal Expert White products are also consulted with and certified by our independent dermatologist.Our manufacturers are on the forefront of the beauty and wellness industry with state of the art facility, used in development, production and packaging of all products in a single location.

  • Quality Assured

    The promise of delivering quality-assured Royal Expert White products locally and internationally is the very pulse of our company. It is one that drives us to success and growth, as we continue to build milestones in the journey of Ortus Expert White.
  • Customer Service

    We pride ourselves in creating trusting relationships with our clients. The central, north and south and virtual Ortus Expert White offices located in UEP Taipan Subang Jaya, Penang, Johor Bahru and Empire Shopping Gallery Subang Jaya respectively, provide a welcoming outlet for our entrepreneurs and clients.

Testimonials


Nur Hidayah
Dulu, saya mempunyai masalah kulit kusam, berminyak, jerawat halus yang banyak & parut jerawat. Saya perlu memakai mekap untuk kemana saja..bila waktu pagi, muka akan nampak gelap…bila waktu tengahari, muka berminyak sebab mekap cair. Bila berjalan dengan suami sendiri, pernah orang cakap saya adalah kakak, suami adalah adik!! Hakikatnya, saya lebih muda 2tahun daripada suami saya. Amat memalukan apabila muka lebih tua dari usia sebenar.Selepas menggunakan produk Royal Expert, semakin hari, saya dapat rasakan perubahan yang amat ketara. SAYA SEPERTI MENJADI ORANG LAIN. Suami juga perasan akan perubahan yang saya alami. Jerawat tiada, parut jerawat tiada, kulit kusam tiada…malah, muka lebih berseri-seri, kulit bersih dan cerah yang sekata. Keyakinan diri saya juga semakin tinggi walaupun tanpa memakai sebarang mekap langsung. Natural beauty itu lebih cantik ♥♡♥ TERIMA KASIH ROYAL EXPERT
Nur Hidayah-
Warni Edayu
Assalamualaikum dan salam satu malaysia. Nama saya Warni Edayu, pengguna Royal Expert White Cream sejak 2 bulan yang lalu. Cuba lihat gambar saya yang lama, muka saya berminyak, kusam dan penuh dengan jerawat dan parut jerawat yang hitam dan hodoh. Kadang-kadang nak keluar rumah pun malu, dah pakai bedak pun masih nampak jerawat yang membukit di muka saya. Dah bermacam-macam produk saya gunakan dari produk yang murah sehingga produk berjenama yang mahal semuanya tidak dapat mengatasi masalah jerawat saya. Sehingga saya diperkenalkan dengan Royal Expert White Cream oleh adik saya, segalanya mula berubah. Kulit wajah saya semakin cerah, tidak berminyak dan jerawat semakin berkurangan. Bila pakai make up pun nampak licin dan rata tidak bercapuk seperti dahulu. Sekarang saya sudah boleh tersenyum gembira. Terima kasih kerana mengembalikan keyakinan saya..
Warni Edayu-
Maizatul Akma Syafika
Assalammualaikum dan selamat sejahtera kpd semua warga fb dan juga pengguna produk REWC..sy maizatul akma syafika binti yaacob.. berasal dr melaka,ingin kongsikan testimoni sy kpd anda semua…sebelum sy menggunakan produk ni,muka sy amat kusam, parut kemalangan jelas kelihatan dan bila sy guna mekap,tona kulit nampak xsekata…lbih2 lg bila berpeluh…skrg kulit sy licin n sgt flawless walaupun br sebulan guna…semua org tegur..alhamdulillah..sy mula menggunakan produk ini setelah dperknalkn kakak sy…skrg sy yg akan recommend produk ni kpd kwn2 fb mahupun luar fb..inilah cream yg terakhir akan sy gunakan. untuk hasil lebih cepat,cuci muka menggunakan air suam sebelum dan selepas menggunakan produk ini….sekian…TRUE RADIANCE WITHIN with ROYAL EXPERT WHITE CREAM
Maizatul Akma Syafika-

Together We Grow